Eerste bericht! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Anne Schutterop - WaarBenJij.nu Eerste bericht! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Anne Schutterop - WaarBenJij.nu

Eerste bericht!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Anne

23 September 2008 | Suriname, Paramaribo

Hallo allemaal!

Ik zit hiet nu in een klein internetcafeetje waar internet heeelll sloom is! We zijn nu bijna een week in Suriname en het is echt super! Het weer is erg wennen, tussen 12.00 - 14.00 is het 40 graden en brandt je weg in de zon, maar verder is het zeer chill 's ochtend en 's avonds. We hebben al veel geshopt, stad verkent, gezwommen, gegeten etc! Bara kip en vleesworst zijn erg lekker :) Afgelopen weekend zijn we op uitnodiging van kennissen van Femke naar Republiek (een vakantiehuisjesoord onder rijke Surinamers) geweest. Erg lekker gezommen in bruin water (komt door de bladeren van het oerwoud), veel gegeten, veel gepraat hoe het leven tussen Nederlanders en Surinamars verschilt.
We hebben nu nog 1,5 week vrij voordat onze stage daadwerkelijk begint, dus we nemen het er nu nog even van!! Ik mail/sms etc. jullie snel!

Liefs, Anne

P.s.1 Foto's upoloaden is een grote klus hier, dus ik hoop dat dat nog gaat lukken!

P.s. 2 ik heb nu een Surinaams telefoonnummer en heb daardoor mijn Nederlandse telefoonnummer niet meer in gebruik. Mijn Surinaamse nummer is: +5978722319

• 24 September 2008 - 07:34

Sien:

Hey Anne! Leuk om te lezen hoe het gaat:) ben benieuwd naar het volgende berichtje:)!!
    xxSien

• 24 September 2008 - 07:34

Huib:

Hej Schutterop:),
    Leuk dat het goed gaat daar in Surinamen:)
    Hebben jullie het stoepkrijt al gebruik;) haha. Nou veel plezier nog daar en succes met de stage. x Huib

• 24 September 2008 - 12:20

Theo:

He Schatje,

Ziet er goed uit hoor! Ik zou wel ff willen chillen in die hangmat met 35 graden! Veel plezier nog de dagen dat je vrij bent en daarna natuurlijk ook!

Love you -x- Theo

• 24 September 2008 - 12:38

Agnes En Jacob:

hoi Anne,
    Je optrekje ziet er leuk uit, lijkt wel het vakantieparadijs! Geniet nog maar van je vrije tijd en we blijven je volgen.
    Lieve groetjes van J+A

• 24 September 2008 - 13:04